YAZ OKULU İKİLİ EĞİTİM NEDİR?

(Bu eğitim kombinasyonu sadece 6., 7. Ve 8. Sınıf Öğrencileri İçin Açılmaktadır)


İkili eğitim sadece Yaz ve Kış Sömestr tatilleri Süresince Düzenlenmekte olup, Bu eğitim kombinasyonu
"Zihinsel Matematik, Hafıza ve Zeka" ile "Mega Hızlı Okuma Eğitimi"nin birlikte verilmesidir.

Neden Bu Eğitim Kombinasyonu Tercih Edilmeli?

Adı geçen eğitimlerin tek tek alınması sonucunda ödenen eğitim ücretine göre daha ekonomiktir.

Sıkça Sorulan Sorular ?

"Zihinsel Matematik, Hafıza ve Zeka" semineri, Dünya Hafıza Şampiyonu Melik Duyar veya Dünya Hafıza Dördüncüsü, Türkiye Hafıza Şampiyonu ve Mega Hafıza Master Eğitmeni Soner POLAT tarafından verilmektedir.
"Zihinsel Matematik, Hafıza ve Zeka" semineri, 30 saat süren bir seminer programıdır. 30 saatlik seminer programı üçer saatlik zaman dilimleri halinde gerçekleşmektedir. Dolayısıyla seminerler on oturumda (10 günde) tamamlanmaktadır. 30 saatlik seminer programları tamamen uygulama ağırlıklıdır. Seminerlerde öğrenilen her yeni yöntemin ardından egzersizler yapılmaktadır. Seminerler genellikle tatil dönemlerinde gerçekleştirilmektedir. İki haftalık dönemler halinde ve her dönem de iki hafta içi her gün olacak şekilde programlanmıştır.
Bir grupta, Ankara için maksimum 25 (yirmi beş), İstanbul için maksimum 25 (yirmi beş) öğrenci seminere katılabilir. Böylece seminerlerde her katılımcıyla ilgilenilmekte ve seminer sonucunun başarısı için uygulamalara ağırlık verilmektedir.

İlköğretim 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ve TEOG'a hazırlanan öğrenciler,

  • Ankara Eğitimi için; Bu gruplara kaydını zamanında yaptıran ilk 25 (yirmi beş) kişi, Dünya Hafıza Şampiyonu Melik DUYAR veya Soner POLAT'dan "Zihinsel Matematik, Hafıza ve Zeka" semineri alabilecektir.
  • İstanbul Eğitimi için; Bu gruplara kaydını zamanında yaptıran ilk 15 (on beş) kişi, Dünya Hafıza Şampiyonu Melik DUYAR veya Master Eğitmen Rukiye Eyaz ÇAL'dan "Zihinsel Matematik, Hafıza ve Zeka" semineri alabilecektir.
Seminerler tamamlandığında her katılımcıya Mega Eğitim'in "Katılım Belgesi" verilmektedir.