Misafirlerimiz ve kurumumuz için işletmemizin daha yaratıcı çözümler ve yaklaşımlar sunması doğrultusunda personelimiz çeşitli yaratıcı düşünme eğitimleri aldı. Büyük bir çoğunluğunun bize konuyla ilgili sadece teorik bilgiler sunduğunu söyleyebilirim. "ASİT – Mega İnovasyon / Yaratıcı Düşünme Eğitimi" diğerlerinden çok farklı. İlk defa yaratıcı düşünme ve inovasyon için adım adım ne yapılacağını söyleyen ve pratik örnekler sunan bir eğitimle karşılaştık.
Barış TEKİN - Operasyon Takip Müdürü ALARKO TURİZM GRUBU / Hillside Beach Club Fethiye – MUĞLA - Türkiye
ASİT'in sunduğu fikirler ve metotlar oldukça şaşırtıcı. Genel olarak programdan çok etkilendim. Şu anda bir yazılım geliştirme yöneticisi olarak bu teknikleri hazır bir şekilde kendi işimde nerelerde kullanabileceğimi açıkça görüyorum. Harika bir ürün.
Robbie Hughes / FedEx Services, Bilgi Teknolojileri (IT) Server Geliştirme Yöneticisi
Zipatoni müşterileri için ilginç yaratıcı düşünceler geliştiren bir şirket olarak tanınmaktadır. Her zaman daha iyi, daha hızlı ve daha zeki olanı arayan bir şirket olmuşuzdur. ASİT'in bugüne kadar gördüğüm en etkili düşünme şekli olduğunu söyleyebilirim; metotları daha iyi sonuçlara ulaşmanız için size kısa yol haritaları sunuyor.
Jim Holbrook / Genel Müdür (CEO) Zipatoni, Pazarlama Ajansı
Bir sürü akış diyagramları çizdiniz, beyninizdeki her bir beyin hücresinin haritasını çıkarttınız, günlerce beyin fırtınasıyla uğraştınız ve hala üzerinde çalıştığınız son probleminize bir çözüm bulamadınız mı?
Bu söylediklerime hiç de yabancı değilseniz, size hemen ASİT Yaratıcı Düşünme Teknikleri Programını öneriyorum.
Bu devrim yaratan düşünme tekniğinin prensiplerini kavradıkça arka arkaya aklınıza "A-ha" dedirtecek çözümlerin gelmeye başladığını göreceksiniz.
Kısa bir ifadeyle ASİT tekniklerini sizi problemler karşısında çözümleri bulmaya zorlayan bir yaratıcı düşünme planı olarak gördüğümü söyleyebilirim. Hepsinin ötesinde bulduğunuz çözümler sadece çalışmakla kalmıyor, aynı zamanda zarif ve yaratıcı sonuçlar ortaya çıkıyor.
ASİT hem profesyonel, hem de kişisel amaçlar için ideal.
Marko Zirkovich / USA
Internette yaratıcı düşünmeyi geliştiren pratik ve kullanımı kolay bir şeyler ararken ASİT teknikleriyle karşılaştım. Bu teknikle karşılaştığım için kendimi gerçekten çok şanslı sayıyorum.
Bireylerin ve organizasyonların entelektüel kapitallerini geliştirmesine destek olan bir meslek psikoloğu olarak, her zaman onların iş dünyasındaki problemlerine çözüm bulmalarını sağlayacak yeni düşünme tekniklerinin arayışı içindeyim. Buna benzer birçok tekniğin eğitim programlarını ve hatta bire bir eğitim seanslarını yıllarca takip ettim. Ancak bugüne kadar bu işi MEGA İNOVASYON - ASİT Eğitim Programı kadar basit ve kolay öğreten bir interaktif eğitim programıyla karşılaşmadım.
Bazı insanlar yeni düşünme tekniklerini diğerlerine göre daha hızlı kullanabiliyorlar. Bazılarının ise konuya önceden biraz ısınması gerekiyor (burada biraz bireysel farklılıklar etkili oluyor) – ancak insan yeni düşünme tekniklerini bir kabullendi mi bulduğu çözümlere kendisi bile şaşırıyor. Benim için de aynı kurallar geçerli. Organize edeceğimiz bir eğitim programı için hem programı tam olarak ifade eden, hem katılımcıların ilgisini çekecek, hem de merak uyandıracak uygun bir isim bulmakta oldukça zorlandığımız bir dönemdi. ASİT'in bölme tekniği programa çok uygun bir isim bulmamızı sağladı. İlginç olan bulduğumuz isim katılımcıların da oldukça ilgisini çekmişti... çok teşekkür ediyorum.
David Langdon / Mesleki Psikolog
ASİT teknikleri harika; aynı zamanda karşılaştığım iki problemimi de çözmemi sağladı. Bir tanesinde bir şey yapmamız gerekiyordu ama nasıl yapılacağı ile ilgili hiçbir fikrimiz yoktu. Bir ay boyunca hiçbir yol katedemeden devamlı denemeler yaptık. Sonra, ASİT prensiplerini takip ederek yeni bir teknoloji gerektirmeyen bir çözüme ulaştım. Çözüm o kadar basitti ki bulduğum çözüme ve kendime yaklaşık bir saat boyunca güldüm – bulduğum çözümü uygulamaya koymam sadece on dakikamı aldı ... ve ÇÖZÜM İŞE YARADI!
Vlad Azarkhin / Yazılım Geliştirme Yöneticisi RANSYS Ltd
Ben hem bir müteşebbis, hem de bir mucit olduğumu söyleyebilirim. Geliştirdiğim ve ürettiğim ürünler yaklaşık 40 farklı ülkede satılmaktadır.
Geçen 20 yıl boyunca hep en iyi yaratıcı düşünme tekniklerini araştırdım ve bulabildiğim bu fikirler üzerinde çalıştım ve bizzat uyguladım. En son ASİT Yaratıcı Düşünme Eğitimi ile karşılaştım. Teknikler üzerinde biraz çalıştığımda çok özel, eğlenceli ve güçlü teknikler olduğunu hemen farkettim.
Teknikler etkili bir şekilde çalışıyor! Teknikleri öğrendikten çok kısa bir süre sonra, içinden çıkamadığım birkaç karmaşık problemi çözmeyi başarırken başarılı birkaç harika buluş da gerçekleştirdim. Bu prosesi çok başarılı bir şekilde birçok kez uyguladım.
ASİT tekniği parasının karşılığını fazlasıyla kat kat ödeyen bir ürün. Benim kişisel deneyimim elde edilenin yanında ödenenin çok düşük kaldığını gösteriyor.
ASİT tekniklerini ve Eğitim Programını problem çözümü ve yeni buluşlar konusunda ciddi olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum. ASİT tekniklerinin benim problem çözmeye ve yaratıcı düşünme tekniklerine olan bakış açımı tamamen değiştirdiğini söyleyebilirim.
W.J. van Straaten / Genel Müdür: Novacor (Pty) Ltd.; Inventec cc. Güney Afrika Cumhuriyeti
Finans departmanımızı yeniden yapılandırma gibi çok önemli bir hedefim vardı. Departmanın yetki ve sorumluluklarını tam olarak gerçekleştirmesini engelleyen ve yapısal sorunlardan kaynaklandığını farkettiğimiz bazı zorluklar içindeydik.
Şirketlerin çok dağınık olmasından dolayı, çok yaratıcı olmamızı ve çok orijinal ve yenilikçi bir çözümle bu durumu atlatmamızı istiyordum.
İşte tam böyle bir zamanda internette MEGA İNOVASYON - ASİT Eğitim Programı ile karşılaşmıştım. Internet sayfasındaki Tony isimli balık egzersizi beni çok şaşırttı ve hemen bu eğitimi aldım. Böyle harika bir bilgi için yaptığım parasal yatırımın ve harcadığım zamanın sözü bile edilmez. Ama bunun yanında elde ettiğimiz çözümlere paha bile biçilemez.
Böyle bir program geliştirdiğiniz ve bunu internet kanalıyla bizlere duyurduğunuz için teşekkür ediyorum. ASİT olağanüstü bir problem çözme tekniği, ve bu programı yaratıcı düşünme ve ürün geliştirme ile ilgilenen herkese tavsiye ediyorum.
Harika işler başarmaya devam edin!
Marcia Futter / Finansman Müdürü Essex Chemie AG (Schering-Plough Şirketler Grubu)
MEGA İNOVASYON - ASİT Eğitim Programı için ne kadar teşekkür etsem azdır. Bir bilgisayar danışmanı olarak bana ve verdiğim hizmete paha biçilmez bir değer katıyor. ASİT sayesinde müşterilerim için en iyi çözümleri bulmayı başarıyorum.
Bu ürünü tüm müşterilerime de tavsiye ediyorum. Ayrıca bu eğitimi alan ve öğrenilenleri kullanan herkesi bu tekniklerin ödüllendireceğine inanıyorum.
Yaratıcı düşünme ve problem çözme teknikleriyle ilgili çok sayıda makale ve kitap okudum. Ancak çoğunu benim seviyem için çok akademik ve anlaşılması zor buldum. ASİT eğitiminin meydan okuyucu bir yanı var ama gizli ve kapalı hiçbir yanı yok. Orta öğrenim ve lise mezunu olan ve öğrenme arzusuyla dolu herkesin bu programdan maksimum faydayı sağlayacağına inanıyorum.
Paul G Carter / www.pcsupportforyou.com