"Beynimin gerçek kapasitesini öğrenmiş oldum. 600-800 kelimelik bir okuma hızı benim için hayalken, şimdi bunun mümkün olduğunu gördüm. İşimle ilgili kitapları daha hızlı ve daha etkin okumak için bu eğitime katıldım. Ders çalışma teknikleri ile aldığım bilgileri daha kalıcı hale getirmek istiyorum. Melik Bey bu alanların tek ismi. Dersleri aşırı bir güvenle dinledim."
Serkan Balta Doktor / İstanbul
"Hızlı okuma ile hem zamandan tasarruf etmeyi, hem de beyni verimli kullanmayla ilgili ilkeleri öğrendim. Mesleğimle ilgili dava dosyalarını okurken, hızlı, anlayarak ve zamandan kazanarak beyni daha iyi kullanarak değerlendirmeye çalışacağım. Aklımdaki her şey şimdi soyutluktan çıkıp somut oldu. Samimi bir sohbet ortamı olması ise ayrı bir güzellik. Her şey için teşekkürler."
Gülhayat Dinçtürk Hakim / Ankara
"Bu eğitim bana okuma hızımın artırılması yanında fark etme ve hızlı algılama becerisi de kazandırdı. Bundan sonra zamanımı daha iyi kullanacağım. Böyle samimi ve güzel bir ortamda Melik Beyden eğitim almak benim için çok önemliydi. Öğreticiye güvenmek çok önemli."
Hüseyin Şataf Öğretmen/ Adapazarı
"Kazanmak istediğimin çok fazlasını aldım bu eğitimden. Bu eğitime gelmemek büyük bir kayıp olacaktı benim için. Melik Bey bir deha; alabilecek her şeyi almak istiyorum. Mega Hafızayı kolay kolay bırakabileceğimi sanmıyorum. Her ders sonunda ne kadar çok şey öğrenmenin mutluluğuna eriyorum."
İlkay Gürsu Yönetici Asistanı / İstanbul
"İyi ki Melik Hocayı tanıdım. Bu seminere katıldığım için çok mutluyum. İyi bir eğitim aldığıma, okumamım gelişmesine tanık olduğumdan anlıyorum. Ayrıca, lise sona geçtiğimde sınavlarda daha hızlı soru çözme becerisi kazanmama, hatta gelecek yaşamımda zamanımı daha iyi kullanmama da yararı olacak."
Gözde Bal Lise Öğrencisi / Ankara
"Çocuğumda hem dikkat dağınıklığı, hem de yavaş okuma problemi vardı. Sınavları yetiştiremiyor ve bildiği soruları dahi sınavlarda dikkatsizlikten yanlış yapıyordu. Mega hızlı okuma eğitimi sonrası okuma hızı düzeldi. Özellikle eğitimin bir parçası olarak verilen "Bio-Ritmik Largo ve Konsantrasyon" setinin de çok faydasının olduğunu vurgulamalıyım."
Halit Kahraman Öğrenci Velisi / Ankara
"Okuma hızımı artırmanın yanında, zorlukları yılmadan aşabileceğimin inancına da ulaştım. Aldığım bu becerileri meslek hayatımda ve kişisel gelişimimde kullanacağım. Melik Bey başarılarıyla bizim de başarabileceğimizi cesaretlendiriyor. Harika bir ders işleme stili var. Teşekkür ederim."
Melda Sözer Hukuk Fakültesi Öğrencisi / İstanbul
"Mega Hızlı Okuma programına katılarak, düşünme, kalıcı öğrenme, yeniden hatırlama gibi temel öğrenme konseptlerinin ne olduğunu anlamakla birlikte, konsantrasyon tekniklerini de öğrendim. Şimdi, okuldaki derslerime daha çok motive olabiliyorum. Melik Duyar'dan bizzat ders almam beni çok etkiledi. Kusursuz anlatımı ve anlattığı teknikleri sınıfta bize uygulatması, beni amacıma ulaştırdı."
Yunus Kılıç Lise Öğrencisi / Ankara
"Öğrendiklerimle bir ayrıcalık kazandım. Beyin haritalarını ders çalışırken hızlı okumayı, roman okurken veya yoğun olduğum zamanlarda kullanmak istiyorum. Ayrıca alanımla ilgili olduğu için bu eğitim tam bana göreydi. Melik Duyar bana vizyon verdi, ufkumu genişletti. Teşekkürler."
Mustafa K. Topaloğlu Türkçe Öğretmenliği Öğrencisi / İstanbul
Çocuğum yavaş okuduğundan dolayı bir türlü ödevlerini bitiremiyordu. Ödevlerini yetiştiremedikçe huysuzlaşıyor, o huysuzlaştıkça biz de ailece strese giriyorduk. Melik beyin Mega Hızlı Okuma eğitimlerinden sonra evimizdeki stres yok oldu. Bu eğitimi tüm ailelere ve öğrencilere tavsiye ediyorum.
Lale Seyhan Öğrenci Velisi / İzmir
" Şunu itiraf etmeliyim; Melik Duyar çocukları çok iyi anlıyor. Çocuğumu bu eğitime gitmesi için zor ikna etmiştim. İlk eğitimden sonra kendisinin eğitime oldukça istekli ve coşkulu gitmesi beni şaşırttı. Hem hızlı okuma açısından, hem de kendine güven açısından çocuğumun üzerinde bu eğitim çok etkili oldu. "
Cumhur Kırçıl Öğrenci Velisi / İstanbul
"Önce Mega Hafıza'nın eğitimlerine kendim katıldım ve çok etkilendim. Ayrıca iki çocuğumu da Mega Hafıza'nın hem "Zihinsel Matematik, Hafıza ve Zeka" yaz okuluna, hem de "Mega Hızlı Okuma" eğitimlerine gönderdim. Bu iki eğitimin birbirini desteklediğini düşünüyorum. Ayrıca bu eğitimler çocuklarımın kendilerine güvenlerinin artmasını da sağladı. "
Nazife Yıldız Öğrenci Velisi / Ankara