"Öğrencilerimin isimlerini hafızamda tutamıyordum. Çok başarılı bir öğrencim vardı. Devamlı bana dersle ilgili sorular sorardı ve dersimle çok ilgiliydi. Veli toplantısında o öğrencinin velisi adını söylediğinde hatırlayamadığımı söylemişim. Öğrenci ertesi gün gelip 'Hocam beni nasıl tanımazsın?' dediğinde yerin dibine girdim. Mega Hafıza'nın isimler ve yüzler eğitimi'ni görür görmez kaydoldum ve katıldım. İyi ki katılmışım. Meğer bu işin de teknikleri varmış. Meslekdaşlarıma benim durumuma düşmemeleri için bu eğitimi mutlaka almalarını tavsiye ediyorum."
Hülya KAYNARCA Öğretmen - Maltepe / İstanbul
"Yaşlandıkça isimleri hatırlamakta daha da zorlandığımı farkediyorum. Hafızamı korumak ve isimleri hatırlamayı öğrenmek adına bu eğitime katıldım. Çok faydalı buldum. İlk fırsatımda Mega Hafıza'nın Hızlı Öğrenme ve Hafıza Teknikleri eğitimine de katılmayı düşünüyorum."
Sevim Kılıç Emekli Muhasebeci - Buca / İzmir
"Yaklaşık 8000 üyesi bulunan bir spor kompleksinin yöneticisiyim. Personelimizin üyelerimize isimleriyle hitap etmesi ve onlara ayrıcalıklı olduklarını hissettirmesi çok önemli. Üyelerimizle bire bir kontak halinde olan tüm personelimizi Mega Hafıza'nın isimler ve yüzler eğitimine gönderdik. Sonuçlardan çok memnun kaldığımızı ifade etmeliyim."
Kemal Üstün Fitness Center Yöneticisi - Ataşehir / İstanbul
"Politikaya atılmayı düşünüyorum. Politikada isimleri hatırlamanın önemli olduğunu düşündüğüm için bu eğitime katıldım. Çok güzel planlanmış bir eğitim. Teşekkür ediyorum."
Şenol Atlı Mühendis - Keçiören / Ankara
"Hastalarımın ismini hatırlayabilmek için bu eğitime katıldım. Tereddüt ederek gelmiştim. Ancak aldığım sonuçlar beni şaşırttı. Çok memnun kaldım. Mega Hafıza'ya ve Melik Duyar'a teşekkür ediyorum."
Ahmet Ünal Doktor - Gaziemir / İzmir
"Turist rehberi olarak çalışıyorum. Turlara katılan insanların isimlerini hafızamda tutabilmek için bir eğitim var mı diye aradığımda karşılaştım Mega Hafıza'nın isimler ve yüzler eğitimiyle. Çok başarılı bir eğitim. Mega Hafıza'nın hafızayla ilgili diğer eğitimlerine katılmayı planlıyorum.İyi ki varsınız. Teşekkürler."
Semra Poyraz Profesyonel Turist Rehberi - Sarıyer / İstanbul
"Çok kişiyle muhatap olan bir Turizm şirketinin yöneticiliğini yapıyorum. Bu eğitimi tüm personelimizin almasını sağlamaktan çok memnunum."
Yadel Oskan IQ Travel - Beyoğlu / İstanbul