Fotografik Hafıza Teknikleri setinin henüz daha ilk 3 CD'sini bitirmiş olmama rağmen hafıza gücümde oluşan gelişmeler beni hayrette bıraktı. Seti bitirmek için sabırsızlanıyorum. Çok iyi bir çalışma sunuyorsunuz.
Hasan ERAYDIN / Lise Öğrencisi, Gölcük - Kocaeli
Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmaları, büyük bir emek ve özveriyle hazırlamış olduğunuz setlerinizden, heyecan ve merakla takip ettim. Setlerinizin takdire şayan sonuçlarına değinmeden geçemeyecegim. Ortaya konan bu başarıdan etkilenen bizler (bir grup öğrenci), insan beyninin bu derece etkili kullanılması karşısındaki coşkumuzu ve heyecanımızı gizleyemiyoruz.
Erdem KÖKSAL / Öğrenci, Uludağ Üniversitesi - Bursa
Tıp fakültesinde öğrenciyim. TUS sınavlarına hazırlanan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine setlerinizle tanıştım. Fotografik Hafıza Teknikleri ve Mega Hızlı Okuma setlerinizden oldukça etkilendim. Öğrendiğim teknikler sayesinde rahat bir çalışma programına girdim. Tebrikler.
Ahmet ÖZDEMİR / Üniversite Öğrencisi, Kurtuluş - Ankara
Kısa bir süre önce Üçlü Mega seti satın aldık. Gerçekten de hayatımda Lise Giriş Sınavını (LGS) kazanmak gibi büyük değişiklikler oldu. Bir de size küçük bir önerim var. Bence TV tanıtım programlarınızı popüler ulusal kanallarda yayınlatmalısınız. Ama benim açımdan bir problem yok. Farklı olmak hoşuma gidiyor. Hepinize teşekkürler.
Emre ŞAHİN / Öğrenci, Kocasinan - Kayseri
Fotografik Hafıza Teknikleri, Zihinsel Matematik ve İngilizce kelime öğrenme setlerinizi ablam vasıtasıyla inceleme olanağı buldum. Teknikleri öğrendikten sonra keşke mezun olmadan önce setlerinize ulaşma imkanım olsaydı diye düşünmeden edemedim. Sonsuz teşekkürler.
Uğur DURAN / Veteriner Hekim, Etlik - Ankara
Setlerinizden Fotografik Hafıza Tekniklerini arkadaşımdan temin ederek kullandım. Bu set bende çok güzel olumlu etkiler bıraktı. Bu set sayesinde üniversite sınavında daha başarılı oldum. Bu teknikleri bizlerin kullanımına sunan mükemmel bir yapıya sahip olduğunuz için de size hayranım. Saygı ve Sevgilerimle.
Hilal ACI / Öğrenci, Merkez - Malatya
67 yaşındayım. Son yıllarda uzun süredir hafızamın zayıfladığını düşünmeye başlamıştım. Alışverişe gittiğimde almam gereken birçok şeyi unutup almadan geri geliyordum. Arabamın anahtarını bile artık nereye koyduğumu hatırlayamıyordum. Fotografik Hafıza Teknikleri setinizi alarak denemeye karar verdim ve elde ettiğim sonuçtan çok etkilendim. Beynimizin yaşlanmaması için kullanılması gerektiğini sayenizde anladım. Bu setten öğrendiğim teknikler sayesinde sanki beynimin yeniden canlanmaya başladığını hissediyorum.
Hadi Aydemir / Emekli Memur, Kadıköy - İstanbul
Melik Bey ben kamu görevlisiyim. İnanın çalışmalarınızın dillerden dillere dolaşması için elimden gelen herşeyi yapıyorum. Personelimizi bilgilendiriyorum. Arkadaşlarıma mail'ler atıyorum. Bu mesajı yazmaktaki amaçlarımdan birisi size geri besleme verip azminizi ve şevkinizi karınca kararınca artırmak, diğeri ise sitenize giren insanların sizin çalışmalarınız aracılığıyla başarıya ulaşabileceklerini görmeleridir. Kamu görevlisi olduğum için, mümkünse düşüncelerimin kamuya açık alanda ismimin baş harfleri altında yayınlarsanız çok sevineceğim ve gurur duyacağım. Son olarak sizin bu ülkeye, kanımca, yapabileceğiniz en büyük hizmet çalışmalarınızın Türk Milli Eğitimine direk yansımasını sağlamak olacaktır. Sonsuz teşekkürler...
E. G. / Kamu Görevlisi, / Değirmendere – İzmit
Üniversitede Edebiyat Öğretmenliği bölümünde öğrenciyim. Setlerinizi bir aile dostumuz hediye etti. Elimde Fotografik Hafiza Seti, İngilizce Kelime Öğrenme ve Zihinsel Matematik setleriniz var. Fotografik Hafiza Teknikleri setinizi henüz bitirdim. Diğer setlere henüz başlamadığım halde, şimdiden hafıza gücümle yapabildiklerime kendim bile inanamıyorum. Teşekkürler.
Serhat ERGEN / Üniversite Öğrencisi, Merkez - Osmaniye
Almış olduğum üç setinizden, ilk olarak Fotografik Hafıza Teknikleri setinizi bitirdim. Gerçekten çok etkilendim. Diğer setlerinize başlamak için sabırsızlanıyorum. Fotografik Hafiza Teknikleri setiniz, deyim yerinde ise, beynimizi yorulmadan hemen koşturmaya başlıyor. İnsan daha huzurlu ve mutlu bir ortamda yaşadığını hissediyor. Çevremizdeki insanlar ister istemez bundan etkileniyor. Bu setle sanki bize bir sihirli değnek dokunuyor. Bizlere verdiğiniz bu güzel çalışmalardan dolayı, size ve çalışma ekibinize teşekkür ederim.
Zekariya BAYTAR / Kimya Mühendisi, Çorlu - Tekirdağ
Dört sene önce Fotografik Hafiza Teknikleri setinizi almis fakat çalışmamıştım. Özellikle bahsettiginiz erteleme hastaligindan olsa gerek. Gecenlerde kafama koydum ve seti bitirdim. Gercekten daha onceleri hayal bile edemedigim bircok seyi artik yapabiliyorum. Bunlari daha da gelistirmeye karar verdim ve bu sabah kargo ile Zihinsel Matematik & Hafiza Teknikleri setinizi teslim aldim. Bu seti de biran önce bitirmeye kararlıyım. Şu an beynimi verimli kullanabilmeyi size borçluyum ve kendimi de sürekli geliştirmeye kararlıyım. Bana beynimi verimli kullanabilmeyi öğrettiğiniz icin çok teşekkür ederim.
Umut ERKAL / Öğrenci, Acıbadem - İstanbul
Benim ismim Asılbek, Kırgızistanlıyım. Üçlü Mega Hafıza setinizi almış olmaktan dolayı çok mutluyum. Bugünlerde Fotografik Hafıza Teknikleri Seti üzerinde çalışmaktayım. Aynı zamanda Zihinsel Matematik setinizdeki motivasyon CD'lerinizi devamlı dinliyorum. Motivasyon CD'leriniz beni çok etkiledi. Size bu eserleri yarattığınız ve toplum için çok faydalı bir iş yapmakta olduğunuz için tebrikler ve büyük saygılar. Orta Asya topraklarında da sizden çok etkilenen, eserlerinizden yararlanan öğrencilerinizin var olduğunu şerefle bildirmek istiyorum. Saygılarımla.
Asılbek Asan Uulu / Kırgızistan
Ben İngiltere'de yaşayan Kuzey Kıbrıslı emekli bir öğretmenim. Şu anda zihinsel ve bedensel engelliler için özel eğitim programcısı ve uygulamacısıyım. Aynı zamanda yine bu konuda hala eğitim alıyorum. Yaşim 47. Sizin yayınlarınızdan haberdar olmadan once artık hafizamın eskisi kadar iyi olmadığını düşünmeye başlamıştım. Yurt dışında oluşumdan dolayı yayınladıgınız tüm yayınları İstanbul'da yaşayan bir tanıdığım aracılığı ile aldım. Sizin yöntemlerinizi uyguladıktan sonra kendimden başlayarak ilgilendiğim öğrencilerimde büyük bir gelişme oldu. Şimdi gerçekten beynimizin mükemmelliğine inanıyor ve ne yaşın, ne de engelli olmanın doğru yöntem uygulandığı zaman hafızanın gelişmesine engel teşkil etmediğini biliyorum. Bunu sadece Mega Hafıza sistemini tanımama ve yayınlarınız aracılığı ile uygulamama borçluyum. Bu nedenle şahsınızda bu konuda emeği geçen herkese teşekkür eder, başarılarınızın devamını en içten duygularımla temenni ederim.
Münevver BOROVA Eğitimci, Lambeth / Londra – İngiltere
Setinizi yaklaşık 1-1,5 ay önce aldım. Çok iyi planlanmış sistematik bir çalışma. Tebrik ediyorum. Türkiyenin ve eğitim sistemimizin size ve böyle yöntemlere ihtiyacı var. 1995'ten bu yana çeşitli kurumlarda müzik eğitimcisi olarak görev yaptım ve halen GOP Üniversite'sinde görevimi sürdürüyorum. Özellikle Fotografik Hafıza Teknikleri ve hafıza geliştirme konusu harika. Artık unutmayı unuttum denebilir ve çalışmalara devam ediyorum. Teşekkürler.
Ercan BAŞ / Müzik Eğitimcisi, GOP. ÜNİV. EĞT. FAK. – TOKAT
Aklın ve bilimin yol göstericiliğinde başarmayı hedeflemiş bir kişiyim. Başarı yolunda sizden çok muhteşem bilgiler öğrendim. SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM...
Mehmet Niyazi ÇANKAYA / EVKA-3 / Bornova – İzmir