2004 Yılında Akdeniz Üniversitesinde Klasik Dilbilimi bölümünde Lisansını tamamlayan eğitimci, sonrasında Yüksek Lisansını da aynı üniversitede Felsefe bölümünde yapmıştır.

Hafıza ve zekâ gelişimine olan ilgisi çocukluk yıllarında satrançla başlamış olan eğitimcimiz, satranç, zeka oyunları ve hafıza şampiyonalarında yerel ve ulusal derecelere sahiptir. 2001-2003 yıllarında Akdeniz Üniversitesinde satranç dersleri vermiştir. Hızlı Okuma, Beyin Haritaları, Fotografik Hafıza Teknikleri, Mega Matematik, Yaratıcı Düşünme ASIT gibi eğitimleri bizzat Memoriad Başkanı ve Dünya Hafıza Şampiyonu Melik Duyar’dan almıştır.

Zeka oyunları ile ilgili olarak da TBT (Türk Beyin Takımı) ile de çalışmaktadır. Ayrıca beyni ve bedeni daha etkin kullanmaya yönelik yöntemlerden BrainGym, Chi Qong (Nefes Eğitimi) ve Tai Chi (beynin iki lobunu eğiten ve konsantrasyonu arttıran fiziksel egzersizler) gibi konularda da Almanya ve Hindistan’dan eğitmenlerle çalışmıştır. Eğitimcimiz 2012 yılında yapılan Memoriad Dünya Hafıza & Zihinsel Matematik Olimpiyatlarında ülkemizi temsil etmiştir.

7 Farklı ülkenin katılımlarıyla gerçekleşen ve 155 seçme yarışmacının katıldığı 2013 Memoriad Open Türkiye Hafıza & Zihinsel Matematik ve Hızlı Okuma Şampiyonasında Dünya rekoru kırarak Hızlı Okuma Şampiyonu olmuştur. Eğitmenimizin Öğrencileri aynı yarışmada 6 farklı Hafıza ve Zihinsel Matematik kategorisinde de 10 kupa almışlardır. 2014 Yılında da turnuvadan 10 kupa ile ayrılan başarılı bir ekip olmuşlardır. Bir öğrencisi 2014 yılında Zihinsel Matematik dalında Dünya Rekoru kırmıştır. Antalya Deha Merkezi ekibi 17 madalya alarak 2015 Memoriad’da da Türkiye’de en çok madalya alan ekip olmuşlardır. 2016 Kasım’da Las Vegas’da yapılacak olan Dünya Beyin Sporları Şampiyonasına öğrencileri ile birlikte davet edilmişlerdir.

Halen eğitmenimiz Deha Merkezi bünyesinde şirketler, STK ve kamu kurumlarına seminer ve eğitim programları düzenlemektedir.