ÇETİN DENİZ

cetindeniz21@gmail.com 0532-670 51 20

Kariyer Özeti

Çocuklara, Gençlere ve Aileye değer veren bir iletişimcidir. Arel Üniversitesi “Psikoloji Bölümü” Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

İstanbul Tıp Fakültesi Adli Bilimler Enstitüsü “Adli Psikoloji” Doktora Eğitimine (özel öğrenci olarak) devam etmektedir.

Çeşitli üniversitelerin sürekli eğitim ve kariyer merkezlerinde, Liselerde eğitimler ve seminerler vermiştir. Seminer ve eğitimleri ile Son 10 yılda 100 bin kadar kişiye ulaşmıştır.

Profesyonel Yaşam ve Performans Koçudur. Mega Hafıza Eğitmenidir.

“Aile içi Etkili iletişim”, “Toplumsal İletişim”, “Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri”, “Beyni etkin Kullanma Teknikleri” “İnovasyon ve Girişimcilik” “Koçluk”, “Özgüven”, “Stres Yönetimi”, “Zaman Yönetimi” “Motivasyon”, “Değerlerimiz”, “Medeniyetimiz”, “Selamlaşma”…Eğitimi ve seminerleri vermektedir. Fikir ve düşüncelerini çeşitli internet siteleri ve yerel gazetelerdeki köşe yazıları ile okuyucularıyla buluşturmaktadır.

Birçok projede Profesyonel Koç olarak görev almıştır. Koçluk Platformu Derneği Yürütme Kurulunda Türkiye’de ilk olarak 1. ve 2. Koçluk Zirvelerinin program ve Organizasyonunu gerçekleştirdi.

Türkiye ve Dünya hafıza şampiyonasında; 2013 Türkiye Şampiyonası Görsel Hafıza 6.sı.ve 2016 Anlayarak Hızlı Okuma Türkiye 4.südür. (1100 kelime / dakika)

Oğlu Kaan Deniz Türkiye ve ulusal Hafıza şampiyonası 2.sidir.

Kız Zehra Deniz Türkiye Hafıza Şampiyonası 2. Sidir.

2012 yılında basımı tamamlanan “Hayatınla Mesajlaş” 2014 yılında yayınlanan "Selfie Koçluk" ve 2018 yılında yayınlanan “Değişim Siz Elinizi Uzattığınızda Başlar.” “İçimdeki sabotajcı” ve 2020 yılında yayınlanan“Islık Çalan Karınca ÇİKO” isimli kitapları bulunmaktadır.

İnstagram: @cetindenizofficial Facebook: yazarcetindeniz

www.cetindenz.blogspot.com / www.cetindeniz.com.tr www.selfiekocluk.blogspot.com siteleri mevcuttur.